Main menu

Expert in SAP consultancy

 
Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring in SAP consultancy. Ik ben mijn carrière begonnen bij Delaware Consulting, waarna ik in 2008 met Excellencio als freelance SAP consultant ben beginnen werken. 
 

Wat wil ik bereiken?

Als expert in SAP consultancy is het mijn missie om logistieke bedrijven efficiënter te doen presteren. Dit doe ik door hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met een op maat ingesteld SAP-systeem.
 

Hoe wil ik dat doel bereiken?

Mijn focus ligt vooral op topkwaliteit en flexibiliteit. Hierdoor lever ik SAP-projecten op die de performantie van jouw bedrijf vergroten.
 

Belangrijke waarden

Er zijn bepaalde waarden waar ik veel belang aan hecht, zowel privé als professioneel:
  • flexibiliteit
  • topkwaliteit
  • open communicatie
  • respect
  • hulpvaardigheid
  • positieve energie 
 

Vrijetijdsbesteding 

Mijn leven draait niet altijd rond SAP consultancy. In mijn vrije tijd ontspan ik me graag. Ik doe aan spinning en fitness, en ben daarnaast ook nog actief bezig met mindfulness. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar ik in geloof.
 

Privéleven

Naast mijn uitdagende werk staat me nog alle dagen een andere toffe uitdaging te wachten: mijn fantastisch gezinnetje. Sinds oktober 2001 ben ik gelukkig getrouwd met Charlotte Beeuwsaert. Men zegt wel eens dat achter elke sterke man een sterke vrouw staat. Ik kan je verzekeren: Charlotte is een heel sterke vrouw. Samen hebben we 3 schatten van kinderen: Marthe, Lonne en Amon. Het zijn brave sloebers waar we terecht heel fier op zijn.
 
Wil je meer weten over mezelf of mijn werk als SAP consultant? Ik beantwoord met veel plezier al je vragen. Vul gewoon het contactformulier in, en ik geef je zo snel mogelijk een antwoord.
 
 
 
Mijn kinderen
 
 
Mijn gezin