Main menu

Zelfstandig SAP consultant worden

 

 

De job van zelfstandig SAP-consultant is uitdagend en verrijkend. Ook jij kan zelfstandig SAP-consultant worden en genieten van de volgende voordelen:
  • Onafhankelijkheid en respect: je doet de dingen op jouw manier en wordt er ook voor gewaardeerd, je kiest zelf je opdrachten, deelt zelf je tijd in
  • Verloning: je krijgt loon naar werken, rijdt met een mooie bedrijfswagen zonder dat daar een bepaald budget aan vast hangt
  • Voldoening: je doet enkel wat je graag doet en kan al je talenten ten volle benutten
Met de juiste begeleiding van een ervaren specialist zitten starters ‘ASAP’ op de goede weg. Ik bied jou graag die begeleiding. 
Ik heb een jarenlange ervaring als zelfstandig SAP-consultant in verschillende bedrijven, en deel die ervaring graag met starters. 
 

Alle aspecten van zelfstandig SAP-consultancy

Ik geef je als zelfstandig starter alle input die je nodig hebt. In de uitgebreide opleiding komen werkelijk alle aspecten aan bod om van je SAP-avontuur een succes te maken:
 
  • starten met beperkt kapitaal: beschik je over weinig kapitaal? Ik vertel je hoe je toch een vlotte start als SAP-consultant neemt.
  • opdrachten vinden: boeiende en goed betaalde opdrachten toegewezen krijgen? Met mijn hulp lukt het gegarandeerd.
  • bedrijfswagen en tools aankopen: welke formule kies je best? Welke tools zijn onmisbaar? Op deze en andere vragen krijg je een helder antwoord tijdens de opleiding.
  • boekhouding, verzekeringen, tarieven en contracten op punt stellen
  • succesvolle website opzetten
  • bijkomende opleidingen vinden
 

Zelfstandig SAP consultant: bijkomende troeven

Zelfstandig SAP-consultant worden biedt, naast de uitdagingen van de job zelf, nog heel wat andere voordelen: je bent 100 procent onafhankelijk, je krijgt gegarandeerd loon naar werken, en er is uiteraard de voldoening van volledig je eigen ding te doen en je hart te volgen. Kies voor de juiste professionele begeleiding van een gespecialiseerde SAP-consultant, en je staat meteen een stuk steviger in je schoenen.
 

4 extra redenen om voor mijn begeleiding te kiezen

1. Tijdens het eerste jaar dat ik je begeleid, betaal je 0 euro. Zo kan jij een financiële buffer opbouwen, en wil ik hiermee nog eens mijn goede bedoelingen benadrukken.

2. Ik ben toegewijd. Ik wil jou dezelfde voldoening geven die ik ervaar door zelfstandig SAP-consultant te worden, en stel alles in het werk om dat te bereiken. 

3. Ik ben zelf al 7 jaar succesvol zelfstandig SAP-consultant. Ik heb boeiend werk, een mooie verloning, en heb nog geen dag zonder werk gezeten, ook niet in crisisjaren. Dat is voor jou ook mogelijk.

4. Ik ben perfectionistisch, zowel in mijn werk als in jouw begeleiding. Alle sessies en documenten zijn dus tot in de puntjes in orde. Topkwaliteit is niet voor niets een van mijn kernwaarden.

 
Professionele begeleiding SAP freelance consultant
 
Zit je nog met vragen, wil je graag eens op gesprek komen of meteen een afspraak maken om jouw avontuur aan te vatten? Contacteer me vandaag nog!